Showing posts with label Synonyms. Show all posts
Showing posts with label Synonyms. Show all posts

English Vocabulary Synonym Quiz

1) Synonym for Presbyopia   ?
  1. Short sighted
  2. night blind
  3. far sighted
  4. color blind
Show/Hide Answer
Answer =C
2) Synonym for Spasmodic?
  1. Greedy
  2. Parsimonious
  3. Convulsive
  4. Eclipse
Show/Hide Answer
Answer =C
3) Synonym for Toxic ?
  1. Queer
  2. Genius
  3. Normal
  4. Sane
Show/Hide Answer
Answer =A
4) Synonym for Eccentric ?
  1. Healty
  2. Pure
  3. Refines
  4. Poisonous
Show/Hide Answer
Answer = D
5) Synonym for Masochistic ?
  1. Very soft spoken
  2. Generous
  3. Helpful
  4. Enjoying cruel treatment inflicted on one self
Show/Hide Answer
Answer = D
6) Synonym for Antiseptic ?
  1. Poisonous
  2. Filter
  3. Germ Killing
  4. Septic
Show/Hide Answer
Answer = C
7) Synonym for Sadistic ?
  1. Love
  2. Aesthetics
  3. Defiance
  4. Love of inflicting pain
Show/Hide Answer
Answer = D
8) Synonym for Aesthetic ?
  1. Fond of beauty
  2. Hater of beauty
  3. Coward
  4. Malign
Show/Hide Answer
Answer = A
9) Synonym for Enigmatic ?
  1. Solution
  2. Puzzling
  3. Beautiful
  4. Enchanting
Show/Hide Answer
Answer = B
10) Synonym for Sardonic ?
  1. Cynical
  2. Pessimist
  3. Optimist
  4. Atheist
Show/Hide Answer
Answer =A
read more...

Synonyms MCQs - English Vocabulary

1) Synonym for Notorious ?
  1. Well known for some bad quality
  2. Generous
  3. Gentleman
  4. Idealistic
Show/Hide Answer
Answer = A
2) Synonym for Consummate ?
  1. Novice
  2. Ambiguous
  3. Perfect
  4. Imperfect
Show/Hide Answer
Answer =C
3) Synonym for Incorrigible ?
  1. Corrigible
  2. Beyond reform
  3. Orphan
  4. Greedy
Show/Hide Answer
Answer =B
4) Synonym for Congenial ?
  1. Unhygienic
  2. Old age
  3. Suitable
  4. Unsuitable
Show/Hide Answer
Answer =C
5) Synonym for Congenital ?
  1. Existing at birth
  2. Existing after death
  3. Existing since adolescence
  4. Premature
Show/Hide Answer
Answer = A
6) Synonym for Myopic ?
  1. Long sighted
  2. Near sighted
  3. Blind
  4. Color blind
Show/Hide Answer
Answer =B
7) Synonym for Chronic ?
  1. Lasting a long time
  2. Occasionally
  3. Recently
  4. After death
Show/Hide Answer
Answer = A
8) Synonym for Psychopathic ?
  1. Muscular disorder
  2. Cardiac arrest
  3. short sightedness
  4. mentally or emotionally diseased
Show/Hide Answer
Answer =D
9) Synonym for Unconscionable ?
  1. Without pangs of conscience
  2. Disrespectful
  3. Over smart
  4. Guilty
Show/Hide Answer
Answer = A
10) Synonym for Glib ?
  1. Stammer
  2. Fluent
  3. Tragic
  4. Dull
Show/Hide Answer
Answer = B
read more...

English Vocabulary Synonyms - Page 2

English Synonyms words quiz , multiple and objective type questions.

 1) Synonym for Disparage ?
  1. abuse
  2. scold
  3. exaggerate
  4. play down,belittle
Show/Hide Answer
Answer = D
2) Synonym for Titillate ?
  1. tickle
  2. waver
  3. whisper
  4. shiver
Show/Hide Answer
Answer = A
3)  Synonym for Adulate ?
  1. prohibit
  2. disparage
  3. flatter lavishly
  4. sleepy
Show/Hide Answer
Answer = C
4) Synonym for Proscribe?
  1. prohibit
  2. to let free
  3. prescribe
  4. begin
Show/Hide Answer
Answer = A
5) Synonym for Obviate ?
  1. useful
  2. negligible
  3. failure
  4. anticipate
Show/Hide Answer
Answer = D
6)  Synonym for Militate  ?
  1. to support
  2. work against
  3. take up arms
  4. peace
Show/Hide Answer
Answer = B
7)  Synonym for Malign ?
  1. benign
  2. curtail
  3. slander
  4. eager
Show/Hide Answer
Answer = C
8) Synonym for Placate ?
  1. to conciliate
  2. to disapprove
  3. stubborn
  4. predict
Show/Hide Answer
Answer = A
9)  Synonym for Seduce ?
  1. reduce
  2. to abhor
  3. to entice
  4. good will
Show/Hide Answer
Answer = C
10) Synonym for Singe?
  1. downpour
  2. benumb
  3. recollect
  4. to burn on the surface
Show/Hide Answer
Answer = D
read more...

English Vocabulary Synonyms For Bank Exams - Page 1

Synonyms multiple choice questions and Answers for the bank exams preparation.  You should choose the correct meaning of the word out of four given options.

1) Calumniate ?
  1. To accuse falsely
  2. To accuse truthfully
  3. To denounce
  4. To ditch
Show/Hide Answer
Answer = A
2) Commence ?
  1. To end
  2. To begin
  3. Nearing finish
  4. To run
Show/Hide Answer
Answer = B
3) Conjecture ?
  1. Grave
  2. Outward
  3. To guess
  4. To claim
Show/Hide Answer
Answer = C
4) Contradict ?
  1. Predict
  2. To support
  3. External
  4. To oppose by words
Show/Hide Answer
Answer =D
5)  Detest ?
  1. Love
  2. To hate intensely
  3. Neglect
  4. To support
Show/Hide Answer
Answer = B
6) Deteriorate?
  1. Appreciate
  2. Recover
  3. To make worse
  4. Strengthen
Show/Hide Answer
Answer =C
7)  Emancipate ?
  1. To set on fire
  2. Bondage
  3. Neglect
  4. To set free from restraint or bondage
Show/Hide Answer
Answer = D
8)  Admonish ?
  1. To warn
  2. To cajole
  3. Encourage
  4. Abdicate
Show/Hide Answer
Answer =A
9)  Manipulate ?
  1. Display
  2. Gloomy
  3. To handle or manage
  4. To mortgage
Show/Hide Answer
Answer = C
10) Impede ?
  1. Obstruct or hinder
  2. Recover
  3. To let free
  4. To detect
Show/Hide Answer
Answer = A
read more...