Showing posts with label One Word Substitute. Show all posts
Showing posts with label One Word Substitute. Show all posts

English Vocabulary One Word Substitute For Bank Exams - Page 2

One word substitute quiz questions online.

1) The killing of one man by another man?
  1. Suicide
  2. Homicide
  3. Fillicide
  4. Insecticide
Show/Hide Answer
Answer =  B
2) An office for which no salary is paid ?
  1. Hospitable
  2. Free
  3. Honorary
  4. Gratis
Show/Hide Answer
Answer =C
3) One who entertains his guest well ?
  1. Inhospitable
  2. Incognito
  3. Parasitic
  4. Hospitable
Show/Hide Answer
Answer =D
4) One who has exaggerated anxiety about one's health ?
  1. Pediatric
  2. Hypochondriac
  3. Verbatim
  4. Petrify
Show/Hide Answer
Answer = B
5) One who lacks knowledge ?
  1. Intelligent
  2. Ignorant
  3. Credulous
  4. Colleague
Show/Hide Answer
Answer = D
6) That  which is contrary to law ?
  1. Legal
  2. Legacy
  3. Illegal
  4. Imminent
Show/Hide Answer
Answer = C
7)  A handwriting by which cannot be easily read ?
  1. Illegible
  2. Legible
  3. Lucid
  4. Edible
Show/Hide Answer
Answer = A
8) One who is unable to read or write?
  1. Genius
  2. Illiterate
  3. Palisade
  4. Pulverize
Show/Hide Answer
Answer = B
9)  One who comes to settle in a country ?
  1. Tourist
  2. Emigrant
  3. Immigrant
  4. Visitor
Show/Hide Answer
Answer =C
10) That which cannot be attacked or taken by force?
  1. Pregnable
  2. Impregnable
  3. Autopay
  4. Anarchy
Show/Hide Answer
Answer =B
read more...

One Word Substitute Questions And Answers

1) A disease or accident which ends in death ?
  1. Fatal
  2. Drawn
  3. Fastidious
  4. Illegal
Show/Hide Answer
Answer =A
2) One who firmly believes in fate or destiny ?
  1. Gratis
  2. Dermatologist
  3. Fatalist
  4. Honorary
Show/Hide Answer
Answer =C
3) A supporter of the cause of women ?
  1. Effiminate
  2. Loquacious
  3. Sophist
  4. Feminist
Show/Hide Answer
Answer =D
4) The murder of brother ?
  1. Genocide
  2. Fratricide
  3. Sororicide
  4. Suicide
Show/Hide Answer
Answer =B
5) Without payment or free of cost ?
  1. Gratis
  2. Hedonist
  3. Stoic
  4. Precious
Show/Hide Answer
Answer =A

6) One who talks too much ?
  1. Quite
  2. Garrulous
  3. Pregnable
  4. Illogical
Show/Hide Answer
Answer =B
7) Eliminating or killing of a whole race ?
  1. Germicide
  2. Homicide
  3. Genocide
  4. Suicide
Show/Hide Answer
Answer =C
8) Animals living on plants ?
  1. Carnivorous
  2. Herbivorous
  3. Cliche
  4. Celibate
Show/Hide Answer
Answer =B
9) A medicine that kills germs ?
  1. Pesticide
  2. Homicide
  3. Regicide
  4. Germicide
Show/Hide Answer
Answer =D
10) One who is well versed in the science of female ailments ?
  1. Gynecologist
  2. Dentist
  3. Druggist
  4. Oculist
Show/Hide Answer
Answer =A

read more...