Synonyms MCQs - English Vocabulary

1) Synonym for Notorious ?
  1. Well known for some bad quality
  2. Generous
  3. Gentleman
  4. Idealistic
Show/Hide Answer
Answer = A
2) Synonym for Consummate ?
  1. Novice
  2. Ambiguous
  3. Perfect
  4. Imperfect
Show/Hide Answer
Answer =C
3) Synonym for Incorrigible ?
  1. Corrigible
  2. Beyond reform
  3. Orphan
  4. Greedy
Show/Hide Answer
Answer =B
4) Synonym for Congenial ?
  1. Unhygienic
  2. Old age
  3. Suitable
  4. Unsuitable
Show/Hide Answer
Answer =C
5) Synonym for Congenital ?
  1. Existing at birth
  2. Existing after death
  3. Existing since adolescence
  4. Premature
Show/Hide Answer
Answer = A
6) Synonym for Myopic ?
  1. Long sighted
  2. Near sighted
  3. Blind
  4. Color blind
Show/Hide Answer
Answer =B
7) Synonym for Chronic ?
  1. Lasting a long time
  2. Occasionally
  3. Recently
  4. After death
Show/Hide Answer
Answer = A
8) Synonym for Psychopathic ?
  1. Muscular disorder
  2. Cardiac arrest
  3. short sightedness
  4. mentally or emotionally diseased
Show/Hide Answer
Answer =D
9) Synonym for Unconscionable ?
  1. Without pangs of conscience
  2. Disrespectful
  3. Over smart
  4. Guilty
Show/Hide Answer
Answer = A
10) Synonym for Glib ?
  1. Stammer
  2. Fluent
  3. Tragic
  4. Dull
Show/Hide Answer
Answer = B

Do You Like This? Please take 5 seconds to share with your firends.

0 comments:

Post a Comment